Easter!!! Part II. Easter cake!!!

Easter in Russia!!! At Easter we baked Easter cake and painted Easter eggs!!!
That's how we baked Easter cake!!!

 


 
 
Приготовление  Пасхального   Кулича!!!  
Вам   понадобится : на  2   кулича  среднего   размера :
1. 350 гр.,   муки;
2.   125 мл., теплого   молока;
3.   5 гр., дрожжей;
4.   50 гр., сливочного   масла;
5.   70 гр.,   сахара;
6.   щепотка   соли;
7.   ваниль;
8.   250   гр.,   изюма!!!
 
Для   глазури   1.   Оставшийся   белок.,
2.   1-2   ст.л.,   сахара!!!
 
 
 
 
Ingredients for 2 Easter cake medium-size :

1. 350 gr., flour;

2. 125 ml. warm milk;

3. 5 gr., yeast;

4. 50 gr., butter;

5. 70 gr., sugar;

6. a pinch of salt;

7. vanilla;

8. 250 gr., raisins!!!

For the glaze 1. The remaining protein.,

2. 1-2 tbsp., sugar!!!
 





















                                                       Способ   приготовления :
                       Разведите   дрожжи   в   теплом   молоке  и  оставьте  на   15      минут.
          
The way of cooking :

                            Dissolve the yeast in warm milk and leave for 15 minutes.
                                      

















 
 
50   гр.,   муки   смешайте   с   щепоткой   соли,   добавьте   дрожжи   в   молоке,   размешайте,   накройте   влажным   полотенцем   и   оставьте   опару   на   30   минут!!!
 
 
50 gr., flour mixed with a pinch of salt, add the yeast in the milk, mix, cover with a damp towel and leave the dough for 30 minutes!!!





                                                 Подождите  пока  придёт   кошка!!!
                                                        Wait till the cat will come!!!









 


















 
 
 
Целое   яйцо   и   желток   разотрите   с  сахаром   и   ванилью!!!
 
Whole egg and egg yolks pound with sugar and vanilla!!!
 
 









 

 
К   опаре   добавьте   яйца  с   сахаром   и   мягкое   масло.   Хорошо   размешайте,   постепенно   добавляя   муку!!!
 
In the dough, add the eggs with the sugar and soft butter. Good mix gradually adding flour!!!
 









 









  Замесите   мягкое   тесто.   Снова   накройте   салфеткой   и   оставьте   подходить   на   1   час.

                     Prepare a soft dough. Again, cover with a cloth and leave the dough for 1 hour.

  
 
 
 
 
Поднявшееся   тесто   опустите, добавьте   изюм, и  дайте  поднятся  ещё  раз!!!
 
 
























 
 
Форму  смажьте  сливочным  маслом   и   наполните  её  тестом.   Оставьте  тесто   в   форме,   накрыв   полотенцем, на  30   -   40   минут!!!
 
 


 
 

Popular Posts